Delphos Haircosmetics Logo Tekengebied
Alles voor in uw kapsalon

Professionele kappersscharen & krultangen

De service in uw kapsalon naar een hoger niveau tillen? Wij geven u graag een duwtje in de rug. Bij ons kan u kwalitatieve haarproducten en professionele materialen aankopen als borstels, haardrogers, kammen, scharen, stijl- en krultangen en tondeuses.

Tondeuses

Stijl- en krultangen

Andere topmerken

We bieden dus artikelen van zowel minder bekende als grote merken aan. Ongeacht het prijsverschil zijn die stuk voor stuk doeltreffende items. Enkele van onze absolute aanraders zijn de kammen van Hercules Sägemann en de scharen van Jaguar.

Voor (ont)kleuringen, permanenten & stijlen

Voedende haarbehandeling
van Lisap

Lisap is onze vaste leverancier voor allerlei haarproducten (o.a. shampoos, conditioners en kleurspoelingen) en hun nieuwe LISAPLEX-kits. Daarmee kan u het haar van uw klanten verzorgen en herstellen. De producten beschermen de haarstructuur en reconstrueren droog en beschadigd haar van binnenuit. 

U kan ze gebruiken bij (ont)kleuren, permanenten en stijlen, als reconstructiebooster of als losstaande behandeling. Bij vragen over de kits of andere items die we verkopen, kan u ons contacteren of in de winkel langskomen.

Lisaplex kit